SILY.INFO

Ett steg i taget, Windows 10 tips

Surface Go med avancerat LTE nu tillgängligt för förbeställning

Microsoft är äntligen föra mobil anslutning till sin Surface Go. Det kallas ”Surface Go with Advanced LTE”, och surfplattan kommer att vara tillgänglig för företagskunder och vanliga konsumenter.

Om du är en vanlig konsument får du bara en konfiguration, som inkluderar Surface Go med 8 GB minne, 128 GB lagringsutrymme och naturligtvis med 4G-anslutning för $679. Denna modell kommer med Windows 10 Home i S-läge, men du kan alltid uppgradera till den fullständiga versionen av Windows 10 Home utan extra kostnad.

Om du är en företagskund, Du kan välja från modellen med 8 GB minne och 128GB lagringsutrymme för $ 729, vilket är dyrare än konsumentens variant, men det beror på att enheten levereras med Windows 10 Pro i S-läge. Du kan alltid uppgradera till den fullständiga versionen av Windows 10 Pro utan extra kostnad.

Du kan också välja varianten med 256 GB lagringsutrymme och 8 GB minne för $829.

Inledningsvis tabletten med 4G LTE kommer att vara tillgänglig via dessa leverantörer (via ZDNet): Verizon, AT & T, Sprint, SoftBank, DoCoMo, KDDI, EE UK och Vodafone UK.

Microsofts Surface Go med advanced LTE förväntas vara tillgänglig i USA och Kanada den 20 november. Sedan den 23 november kommer enheten att finnas tillgänglig på ytterligare 23 marknader.

Du kan förbeställa tabletten nu på Microsoft Store, och om du föredrar enheten utan 4G LTE kan du få basmodellen för $ 399.