SILY.INFO

Ett steg i taget, Windows 10 tips

MICROSOFTS TRÅDLÖSA SURFACE-ÖRONSNÄCKOR KAN SLÄPPAS FÖRE SLUTET AV 2019

Efter att ha kommit till marknaden med Surface Headphones, Microsoft är nu enligt uppgift att skapa ett par trådlösa öronsnäckor, som också förväntas bära Surface varumärke i någon form. Enligt en ny rapport från Thurrott.com, källa bekant för projektet, visar att mjukvarujätten arbetar på en ny uppsättning öronsnäckor under ”Morrison” kodnamn för att utöka sin portfölj på hörlursmarknaden.

Om enheten någonsin blir tillgänglig kommer Surface-öronsnäckorna att konkurrera med de populära AirPods från Apple, som är en av de absolut bästa in-ear-hörlurarna som erbjuder rätt balans mellan ljudkvalitet och pris.

Det sägs att dessa öronsnäckor kommer att innehålla Cortana-integrations- och brusreduceringsfunktioner, och det är troligt att de blir tillgängliga före slutet av 2019.

Microsoft lanserade först Surface Headphones 2018 och erbjuder en enhet med unika kontroller, Cortana-integrering, brusreducering och imponerande prestanda.

Även om Surface knoppar är nästa logiska drag, är företaget på väg in i en annan mättad marknad som domineras av stora namn. Dessutom förväntas det att även Amazon snart kommer att gå med ett nytt par trådlösa öronsnäckor med Alexa integration som utformats speciellt för att ta på Apples AirPods.