SILY.INFO

Ett steg i taget, Windows 10 tips

Microsoft Family Safety-appen (förhandsversion) nu på Android och iOS

Microsoft Family Safety-appen är nu tillgänglig för nedladdning på Android- och iOS-enheter. Appen lanseras från början som en förhandsgranskning, och den har utformats för familjemedlemmar att hålla reda på varandra och hjälpa föräldrar att genomdriva hälsosamma onlinevanor för unga medlemmar.

Med Family Safety-appen kan medlemmar dela sina platser, kontrollera körvanor och hantera skärmtid för appar, spel och enheter, inklusive Windows 10, Xbox och Android.

Dessutom fungerar appen också som en positionerare, så att du kan se när en användare lämnar hemmet, jobbet eller skolan. Dessutom erbjuder appen körrapporter, vilket är en funktion som har utformats för att tillåta föräldrar att spåra unga vuxna förare.

Om du vill vara bland de första som använder den nya säkerhetsappen måste du skapa en familjegrupp på ditt Microsoft-konto och sedan skicka in det här Microsoft-formuläret för att ladda ned appen.

Kom också ihåg att detta är en begränsad förhandsvisning, så det finns bara 10000 sitter för Android-användare och 10000 sitter för iOS-användare med vissa platsbegränsningar.