SILY.INFO

Ett steg i taget, Windows 10 tips

Google Pixel och Pixel XL: Tekniska specifikationer, funktioner, prissättning

Hej Pixel och Pixel XL, adjö Nexus. Dessa nya telefoner är gjorda av Google, designad av Google, och tillverkas av Google – även om tekniskt HTC är företaget gör dem. Dessa är Google-telefoner rakt igenom, eftersom du inte kan se något annat märke än ”G” Google-logotypen i ryggen.

Till skillnad från Nexus 6P och Nexus 5X, dessa Pixel-telefoner är top-shelf enheter med premiumfunktioner, och de kommer till marknaden för att konkurrera head-to-head med Samsung Galaxy och Apples iPhone (och om du tittar noga de även ser lite ut som iPhone 7).

Pixelvarianter

Den ny Google telefonerna kommer i två variants, inklusive den 5- tum (Pixel) och den 5.5- tum (Pixel XL), och båda handen sport högst omen den samma järnvaror speciell.

Pixlar finns i tre färger, inklusive ”mycket silver”, ”ganska svart”, och det finns också den ”riktigt blå” färg alternativ, men det är bara begränsat till den amerikanska marknaden från början.

Pixeldesign
Handenheterna har en aluminium unibody design, och på baksidan av telefonen, kommer du att märka två typer av finish: En metallfinish på botten och en glänsande ”glas skugga” med ett lager Gorilla Glass 4 för att göra det reptålig (men det är ett fingeravtryck magnet) på toppen, vilket också hjälper antennerna att få bättre mottagning. Förutom de rundade kanterna som hjälper till att göra det mindre halt.

Endast funktioner på Pixel
Det finns några funktioner som skiljer pixlarna från resten, och även från andra Google-telefoner. Kanske den viktigaste funktionen är att de för närvarande är de enda enheterna, inklusive Google Assistant out-of-the-box, som är Googles svar på Apples Siri, Microsofts Cortana, och även Amazons Alexa, och det kommer förinstallerad med Android 7.1 (Nougat).

Pixel ägare kan också lagra varje foto och video fångas med dessa telefoner med sina ursprungliga upplösningar för livet på enheten, vilket innebär att aldrig på utrymme längre även när du spelar in 4K-videor.

Om du behöver hjälp kan en Google-tekniker snabbt fjärrstyra till telefonen för att få support.

Google är också stolt över att skicka Pixel med en 3,5 mm hörlursuttag – till skillnad från iPhone 7.

Pixel kamera
Alt efter sällskapet den 12-megapixel kamera är den bäst kamera på en rörlig anordning med en rock DxOMark Rörlig göra en räkning av 89, vilken är hög antal och enorm affär. Personer som använder dessa telefoner kommer att märka några fler förseningar när du roterar telefonen för att ta bilder på stående eller liggande, och efter autofokus.

Sedan finns det den framåtriktade kameran som har en 8-megapixelsensor, och rotera telefonen fram och tillbaka kommer att växla tillbaka och framåtriktad kamera.

Pixelbatteritid och portar
Pixlarna sport den uppdaterade versionen av USB Type-C-porten för dataöverföring och laddning. Du kan inte ta bort batteriet, men du bör få upp till 13 timmars batteritid när du surfar på internet och tittar på videor på Pixel, och cirka 14 timmar på Pixel XL. Google hävdar också att en 15 minuters laddning ger dig upp till 7 timmars batteritid.

Medan Pixel-telefonerna kommer att göra ett ganska anständigt jobb när det gäller vattenbeständighet, men de är bara betygsatt till IP53, som inte är lika bra som de andra telefonerna som de från Apple och Samsung.

Så här skaffar du en Google Pixel

Pixel prissättning börjar på $ 649 för 32GB, och sedan går upp till $ 749 för 128GB, och $ 769 och $ 869 för Pixel XL.

Du kan förbeställa de telefoner som nu är upplåst från Google Store, eller i USA, du kan också få dem exklusivt på Verizon. Tänk på att om du köper telefonen från Verizon kommer företaget att kontrollera uppdateringar rulla ut, inte Google. Det innebär att du kanske inte får nya funktioner och förbättringar så fort Google släpper dem.