SILY.INFO

Ett steg i taget, Windows 10 tips

Google Pixel-händelse: Så här tittar du på live och vad du kan förvänta dig

Det är nu Googles tur att visa upp sin nya hårdvara, efter Apple presenterade sin sjunde generationens iPhone och Microsoft dra ur kontakten på sin Lumia och fitness tracker. Den 4 oktober, vid ett evenemang i San Francisco, är Google äntligen avslöja sin nej så hemliga längre, Pixel smartphones och en massa ny hårdvara.

Medan Googles Pixel-telefoner är början på showen, förväntas företaget också att tillkännage ytterligare hårdvara, inklusive en ny Chromecast, Amazon Echo mördare, och en helt ny router. Japp, Google kommer att avslöja en hel del ny hårdvara, och naturligtvis kommer vi att höra tekniska specifikationer, release datum och prissättning.

Slutligen förväntar vi oss att företaget ska dela mer information om hur den nya assistenten, som redan debuterade med Allo, kommer att integreras i det nya ekosystemet av enheter.

Googles händelse sker på 9AM PT / 12PM ET den 4 oktober, och alla är inbjudna att titta på evenemanget live på YouTube.

Pixel och Pixel XL
Det är inte en hemlighet längre, det har varit många läckor under månaderna, men det finns fortfarande chanser till några överraskningar.

Det kommer att finnas två telefoner, inklusive Pixel och Pixel XL, som kommer att ersätta den gamla Nexus-programmet, och de kommer helt enkelt att bära Googles varumärke.

Google Pixel har en 5-tumsskärm medan Pixel XL har en 5,5-tumsskärm.

Båda handenheterna kommer att vara idrottsliga liknande hårdvara, inklusive Qualcomms nya Snapdragon 821-processor med 4 GB minne. En quad HD-skärm finns i Pixel XL och en 1080p-skärm på Pixel. Båda telefonerna kommer att innehålla 12-megapixelkameror, långvariga batterier och fingeravtrycksskannrar.

HTC är hårdvarutillverkaren, men telefonen kommer att bära Google varumärke, och de kommer att sport en premium design som liknar Apples iPhone. Prissättning ryktas att börja på $ 649, och naturligtvis kommer de att köra Android 7.1 Nougat, som är den senaste versionen av det mest populära operativsystemet, men med några extra funktioner.

Google Wi-Fi
Medan Google redan säljer en router, verkar företaget också laddar för att tillkännage en ny multipoint router system för att konkurrera med Eero och routrar med liknande funktioner. Enheten kommer att bära Google Wi-Fi-namn och det kommer att kosta $ 129 för varje modul som du kan sprida runt huset för tillförlitlig anslutning.

Det är ännu inte klart framtiden för OnHub.

Google Hem
Under sin I / O-utvecklarkonferens meddelade Google sin konkurrent till Amazons Echo. Det kallas Google Home, och enheten förväntas gå för $ 129.

Chromecast Ultra

Google är också väntat till avtäcka en ny version av dess Chromecast anordning, vilken vilja bära den Chromecast Ultra namn med stöd för 4K och HDR video. Enheten kommer att kosta $ 69, vilket är lite dyrare att tidigare versioner, men det kan göra mycket mer.

Naturligtvis kan det vara möjligt några andra överraskningar under evenemanget. Så glöm inte att lyssna på.