SILY.INFO

Ett steg i taget, Windows 10 tips

Apples iPhone 7 och iPhone 7 Plus: Tekniska specifikationer, funktioner, tillgänglighet detaljer

Apple presenterade slutligen iPhone 7 och iPhone 7 Plus, och trots att de inte är en massiv redesign, dessa enheter kommer med förbättrad hårdvara samtidigt som en vacker design. Om du fortfarande undrar, nope det finns ingen 3,5 mm hörlursuttag på iPhone 7. Period. Det finns dock två nya färger: Svart och Jet Black, förutom Silver, Guld och Rose Gold.

Kärnan i de nya enheterna finns en ny A10 Fusion quad-core processor, som företaget hävdar är 40 procent snabbare än A9 chip.

iPhone 7 batteritid

Den nya iPhone erbjuder den längsta batteritiden Apple någonsin har levererat på en iPhone. I genomsnitt kan telefonerna vara två timmar längre än iPhone 6s och en timme längre än iPhone 6s Plus. Alt efter Äpple, ackumulatorn på den iPhone 7 kanna sist upp till 14 timmen när användande Wi-Fi och 12 timmen på 4G. Och iPhone 7 Plus kan pågå 15 timmar på Wi-Fi och 15 timmar på 4G.

Förbättrad kamera
Även om den bakåtvända kamerabulan fortfarande finns kvar, har hela kamerasystemet förändrats. Den uppgraderade kameran tar nu skarpare bilder och förbättrar kvaliteten på bilder du tar i svagt ljus. Du hittar även en dual-camera system på iPhone 7 Plus, vilket avsevärt förbättrar kvaliteten på bilderna när du använder digital zoom.

De nya handenheterna innehåller även stereohögtalare för första gången, och högtalarna finns nu högst upp och längst ned i handenheten.

Subtila kosmetiska förbättringar
Dessa enheter behåller samma utseende och känsla av sina föregångare (iPhone 6s och iPhone 6s Plus), men en subtil och viktig förändring är att antennbanden har flyttats till baksidan till kanten. Dessutom har företaget också förbättrat den tryckkänsliga hemknappen för att tillåta taptisk feedback, vilket innebär att det kommer att vibrera när du rör vid den.

iPhone 7 nu vattentät
En annan märkbar funktion på dessa telefoner är vattenbeständighet. Ja, om du råkar falla i poolen blir du blöt, men telefonen kommer inte att dö. Faktum är att iPhone 7 är vattentät med en IPX67-klassificering. I grund och botten innebär detta att det kan nedsänkt i vatten på upp till en meter djup i cirka 30 minuter.

Adjö hörlursuttag

Kanske en av de mest kontroversiella förändringarna är avlägsnandet av 3,5 mm hörlursuttag till förmån för Lightning-kontakten. Äpple har också uppdaterat dess EarPods till omfatta en Belysningen kontakt, vilken lopp kommer stuvat med apparaten.

Om du gillar dina gamla öronsnäckor, kommer Apple även bunt en adapter från 3,5 mm hörlursuttag till belysningskontakt. EarPods ersättare finns för $ 29, och adaptern är prissatt till $ 9.

Sedan finns det också den nya trådlösa Apple AirPods drivs av en W1 chip. AirPods är verkligen enkla att ansluta, de har infraröda sensorer för att upptäcka när du har dem på öronen, och rörelsesensorer för att upptäcka din röst för att använda Siri.

AirPods erbjuder upp till 5 timmars lyssning, det levereras med laddningsfodral och ger totalt 24 timmars batteritid. Den ny AirPods kostnaden $159, och de’ bli tillgänglig i sen Oktober.

Hur får man en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus
IPhone 7 och iPhone 7 Plus är officiellt tillgänglig den 16 september, och du kan beställa den i USA på Apple.com, AT & T, Verizon, T-Mobile och Sprint.

Den iPhone 7 med 4,7- tum uppvisning startar på $649, eller du kanna komma in i den iPhone Stigning Program från $32.41 per månad.

Den iPhone 7 Plus med 5,5- tum uppvisning startar på $749, eller du kanna komma in i den iPhone Stigning Program från $37.41 per månad.